Vin Menu

Rødvin

Husets Rødvin​

Beyra Altitude Tinto 2015

Farven er flot og indbydende rød, trods sin unge alder. Duften er kompleks med modne frugter som kirse- og solbær.

Den perfekte sommervin, der er skabt til at blive serveret let afkølet på terassen. Super lækker vin som ledsages godt af såvel svine som oksekød.

1/1 flaske 179.-

Et glas 49.-

 

Det gode valg”'

Beyra Reserva 2015

Moden, rød og klar i glasset. Duften er domineret af vilde kirsebær og vanilje fra fadet. Smagen er frugtig og krydret. Kirsebær og blåbær står i front, og et behageligt balanceret fad giver vinen et modent udtryk.

Super lækker vin som ledsages godt af såvel svine som oksekød.

1/1 flaske 249.-​​

 

Rosé​

Gran Beau Rosè

Rosé fra det sydlige Frankrig vinder mere og mere indpas når der skal handles vin til sommeren. Områderne omkring Provence, Languedoc og Gascogne er blevet rosé paradis. Vinene er frugtrige, lette og man får her meget "value for money", hvilket er et perfekt match når der skal nydes et glas på terrassen. Meget fine udtryk, røde bær, jordbær med krydrede nuancer.

1/1 flaske 179.-  Et glas 49.-

 

Hvidvin

Husets Hvidvin

​Marieta Martin codax 2016

Farven er strågul med et grønligt skær, smagen er fyldig, rund og vedvarende, lækker citrus, fersken og hvide blomster giver en fyldig smag, Nydes kold på terrassen, sammen med fisk og skaldyr.

1/1 flaske 179.- Et glas 49.-

Pico & Vine Chardonnay 2015

2015 årgangen af denne Chardonnay rammer helt plet med en en fantastisk balance mellem den fuldmodne fedme og den elegante levende syre. 

Vinen er en delikat nydelse alene, men kan også nydes til fisk, kylling og bløde oste.

1/1 flaske 219.-

 

Elegance Chardonnay

Bourgogne og dets vine er kendte i hele verden, og Chardonnay er en af de oprindelige sorter. Chardonnay Elegance er en perfekt introduktion til Bourgognes mest prestigefyldte appellationer. Denne vin viser sarte fad noter og aromaer af frisk frugt. Eftersmagen er elegant og velafbalanceret. Nyd den med grillet fisk, skaldyr og charcuteri. Dens friske og rige struktur gør den til en fremragende aperitif vin.

1/1 flaske 219.-​