Rødvin​

Husets Rødvin​

Steel Rock Zinfandel

Zinfandel druen er populær blandt mange vinelskere. Den runde, bløde smag og tiltalende frugt finder mange både charmerende og tiltrækkende.Udover Zinfandel indeholder vinen 10 % Petit Sirah. Den bidrager med garvesyre, struktur og personlighed til Zinfandel-frugten, hvilket gør vinen mere vinøs og velegnet til mad.Smagen er imponerende - på én gang en masse frugt, men også fin syre, der udfordrer siden af tungen. Godt hjulpet af det høje alkoholindhold på hele 15% er eftersmagen lang og vedvarende.

1/1 flaske 179.- Et glas 49.-

Det gode valg”

Castelforte valpolicella Ripasso 2013

Castelforte er en karaktérfuld ripasso, hvor den mørke frugt virkelig smages og den let fedmefulde vin passer godt til sauce og kød. Ripassoens dejlige frugt og blide struktur passer vores ganer og vores gastronomi fint. Ripasso er blandt danskerne foretrukne vine

En balanceret rødvin der smager som en Amarone

1/1 flaske 249.-

Castelforte Amarone della valpolicella 2012

Lavet af 60 % Corvina, 30% Rondinella, 5% Molinara og 5% andre druer. Fyldig og tør. På ganen modne sorte kirsebær, mørk og bitter chokolade. Garvesyren er godt afrundet. Ganske så elegant, afbalanceret og kompleks.Intens duft af tørret figen og svesker med noter af krydderi.En fin ledsager til rige saucer rødt kød, braiseret kød og modne oste.

1/1 flaske 299.-

Rosé​

Gran Beau Rosè

Rosé fra det sydlige Frankrig vinder mere og mere indpas når der skal handles vin til sommeren. Områderne omkring Provence, Languedoc og Gascogne er blevet rosé paradis. Vinene er frugtrige, lette og man får her meget "value for money", hvilket er et perfekt match når der skal nydes et glas på terrassen. Meget fine udtryk, røde bær, jordbær med krydrede nuancer.

1/1 flaske 179.- Et glas 49.-

Hvidvin

Husets Hvidvin ​

Steel Rock Chardonnay

Fantastisk frisk og sprød chardonnay fra Sonoma County i Californien. Chardonnay er for mange "go-to" druen når der skal hvidvin på bordet, og californien er efterhånden blevet førstevalget. Kan anvendes meget allround, står superflot til fisk på grillen, fyldige sommersalater med lyst kød eller en indbydende gang røget laks.

1/1 flaske 179.- Et glas 49.-

Elegance Chardonnay

Bourgogne og dets vine er kendte i hele verden, og Chardonnay er en af de oprindelige sorter. Chardonnay Elegance er en perfekt introduktion til Bourgognes mest prestigefyldte appellationer. Denne vin viser sarte fad noter og aromaer af frisk frugt. Eftersmagen er elegant og velafbalanceret. Nyd den med grillet fisk, skaldyr og charcuteri. Dens friske og rige struktur gør den til en fremragende aperitif vin.

1/1 flaske 209.- 

Cafe Karlsson​

Kysten 1

9800 Hjørring

CVR: 31385458

Telefon: 98960344  / 61789079

Cafe Karlsson v/ Lars Steen Olesen
Kysten 1
9800 Hjørring
Tlf.: 98960344
CVR: 31385458

cafekarlsson@cafekarlsson.dk