Lidt om Lønstrup

Image

På Vendsyssels vestkyst mellem Løkken og Hirtshals ligger byen Lønstrup. Byen er kendt som en hyggelig ferieby, og det har den været i langt over 100 år. Det lille fiskerleje har et stemningsfuldt bymiljø.​

Lønstrup byLønstrup er en hyggelig, aktiv og livlig ferieby med små gader, gallerier, butikker, beværtninger, iskiosker og mange spisesteder. Flere af restauranterne har udendørs servering, og heraf har flere udsigt over vandet. Fiskeretter er naturligvis et fast punkt på menukortet.

Mange kunsthåndværkere er tiltrukket af området og har bosat sig her, og du kan besøge deres gallerier, værksteder, glaspusterier og museer.

Lønstrup strand

Lønstrup strand i udkanten af Lønstrup trækkes fiskerbådene stadig op på stranden hver dag efter brug. Det charmerende byliv, det unikke kunsthåndværk, de mange seværdigheder og den smukke natur gør Lønstrup til et attraktivt feriemål på alle årstider. 

I Lønstrup findes mange forskellige overnatningsmuligheder - f.eks. er her både badehotel, hoteller, campingpladser, ferielejligheder og feriehuse.

Lønstrup har ca. 500 indbyggere, et tal der næsten 20-dobles i sommer-sæsonen. Byen ligger ca. 13 km fra Hjørring og består af en mindre bydel, som ligger i læ af kløften ud mod havet samt af et nyere parcelhuskvarter oven for den gamle bydel.

Dejlig sandstrand ved Lønstrup

Der er dejlig sandstrand ved Lønstrup by og stranden har Blåt Flag. På den nordlige del af stranden bliver bølgerne tæmmet af bølgebrydere, som skaber rolige laguner med lavt og børnevenligt vand.

Navnet "Lønstrup" menes at stamme fra en hovedgårdkaldet "Løthentorp", som har ligget mod vest, hvor der i dag er hav.

Information

Cafe Karlsson
Kysten 1
9800 Hjørring

Tlf.: +45 98 96 03 44

Mail: cafekarlsson@has.dk

Åbningstider

Åbningstider er opdateret på Facebook og google

 

 

 

Hvad syntes du?

Giv din anmeldelse af dit besøg hos Cafe Karlsson

Se vores findsmiley ordning